17 september 2023

Het is in alle opzichten een zonnig weekend voor SVHA MO20

De Treffers uit Groesbeek mochten we vandaag ontvangen op ons sportpark. Groen-wit tegen rood-zwart, zoals later vanmiddag ook op het programma staat. De Treffers begonnen sterk aan de wedstrijd en waren de eerste 10 minuten gevaarlijk in onze 16.

Hierna namen wij het initiatief over en gaf Lisanne een goede assist aan Isa die ze prachtig meenam, waarna Julie de 1-0 kon maken. Al snel daarna was er een rommelige situatie bij een gevaarlijke corner waaruit een eigen doelpunt kwam: 2-0. We kregen de wedstrijd steeds meer onder controle, creëerden verschillende kansen, waarvan er nog twee goed afgerond werden door Isa en Julie. Met 4-0 konden we de rust in. Even bijtanken en weer verder.

Lisanne zette de turbo weer eens aan, passeerde haar tegenstander en rondde met links in de linkerbovenhoek prachtig af: 5-0. Al snel gevolgd door nummer 6. In de laatste minuten van de wedstrijd redden de Treffers de eer door de 6-1 te scoren wat ook de einduitslag was. Al worden hier vandaag alleen de doelpuntenmakers genoemd, het was weer een goede teamprestatie. Op alle posities goed gevoetbald en hard gewerkt, mooi om te zien.

Bedankt scheidsrechter, vlagger en supporters. Zonnig weekend en tot volgende week!