SVHA MO15
1 december 2019

Het gras groener bij de (verre) buren? Niet voor SVHA MO15!

Voor de 2e keer naar SDOO in Heteren. In de beker hadden we gewonnen, maar ook gemerkt dat het een goed team is. Veel klasgenootjes of bekenden in dit team dus de boodschap van Mark was duidelijk, als jullie niet winnen hebben jullie het de komende weken niet gezellig op school. Motivatie genoeg dus. Ondanks dat we goed van start gingen, de 0-1 door Anneloes was er al snel, was het spel niet zoals we gewend zijn. Slordige passes, onrustig aan de bal, afwachtend, het liep niet echt lekker. Door een mooie aanval vanaf de eigen helft en goed doorzetten van Lisanne kon zij de 0-2 maken. Daarna was het wat rommelig en waren we slordig met de bal uit ons strafschopgebied te krijgen waardoor SDOO de 1-2 kon maken. Na de rust was er meer inzet en kon Maud Willemsen de bal vanuit een corner over de doellijn lopen 1-3. SDOO kreeg echt wel kansen, tegen de paal, net naast en onze Jolie die nergens bang voor is stond  in de weg. Einduitslag 1-3, een goede overwinning die ons stevig op de 3e plek zet.