Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

28 november 2015

Heel veel leesplezier in de nieuwe gids!

Vanaf dit weekend is de nieuwe presentatiegids weer verkrijgbaar. Net als vorig jaar publiceren we het blad gevoelsmatig te laat maar we werken er keihard aan om dit volgend jaar te voorkomen. Toegegeven dat er dit jaar in de presentatiegids een goede invulling is. Buiten zeer goede fotografie is er inhoudelijk heel veel te lezen. Leuke stukjes, kritische stukjes maar ook informatieve stukken. Wij zijn in de nieuwe stijl zeer tevreden over het resultaat en hopen ondanks de late publicatie datum dat we toch een mooi product aan u hebben geleverd.

Foutje bedankt!

Je kunt je voorstellen dat we secuur te werk moeten gaan. Er worden namelijk 500 exemplaren gedrukt van deze prachtige gids. Zo hebben wij spelling controles en een professioneel designer er op zitten om alles in goede en strakke banen neer te zetten. Daarbij is er redactioneel enorm veel te controleren. Buiten dat er stukken moeten komen, moeten deze ook goed gekeurd worden en getest op waarheid. En wat blijkt nu, na 500 keer drukken blijken we toch een fout gemaakt te hebben. We missen namelijk de presentatiefoto van de F4… Dit is een fout die we ten zeerste betreuren en willen daarom onze excuses aanbieden. Voor wat het waard is nemen wij hieronder nog even de mogelijkheid om de F4, en de F4 alleen uit te lichten.

IMG_8522

Wij willen dan ook de F4 benaderen om in het aanstaande Sportpraatje een uitgelicht podium te krijgen, tegen die tijd melden we ons bij jullie. Normaals sorry!

Teamfoto’s

De teamfoto’s zijn te zien in de gids, maar niet meer zoals in vorige edities levensgroot formaat. We hebben gekozen voor meer teams in kleiner formaat op dezelfde pagina. De foto’s zijn terug te vinden op de website onder het onderdeel teams (klikkerdeklik!)… Hier zijn nu ook teampagina’s aan toegevoegd. Er is nu buiten de teamfoto ook de teamwidget van sportlink waar de uitslagen en het programma op te zien zijn. Ook is op de teampagina het laatste nieuws te zien van het betreffende team.

Website

Ook is de website weer flink onder handen genomen. Zo is er al ruim een maand een nieuwe image pop-up die voor de mobiele telefoons een stuk beter werkt. Je kunt nu dus ook foto’s op je mobiel beter bekijken. Verder is er vooral kwa content weer een update gedaan. De trainers en leiders zijn helemaal up to date maar ook zijn alle rollen en verantwoordelijkheden nog eens tegen het licht gehouden. Ben je nu op zoek naar informatie? Vind nu via de website bij wie je moet zijn, met een persoonlijk email adres! Ook staat er een interessant stuk inzake de organisatie, de gedragsregels en de clubkompas online!

Wij wensen iedereen heel veel lees plezier!

Redactie SVHA