28 maart 2018

Gelijkspel voor het hard werkende JO9-1

24 maart stond de wedstrijd RKVV JO9-1 op het programma.

Voor onze kanjers zou dit dan ook een pittige wedstrijd worden. Deze jongens kwamen namelijk van de hoofdklasse vandaan en wij uit een 3e klasse. Na een hele goede week getraind te hebben gingen we vol moed naar Huissen toe.

Na een redelijke warming-up begonnen we aan de wedstrijd. Aan ons team was te zien dat ze er zin in hadden en veel wil hadden om deze wedstrijd te winnen. De eerste paar minuten wonnen we dan ook elk duel en gingen ze er keihard in. Dit wordt ook al snel beloond met een doelpunt van onze kant. Wij kregen hierdoor vleugels, dus ook de 0-2 ging met goed tikwerk in het netje. Even complimenten voor onze keeper die een berewedstrijd keepte en daardoor ons ook op een voorsprong hield. In de rust vertelde ik dat ze fantastisch aan het voetballen zijn en zo door moeten blijven gaan. Alle opdrachten werden uitgevoerd en dat blijkt ook wel, want de 0-3 kwam door een goed uitgespeelde kans.
Complimenten voor RKHVV want die bleven dan ook gewoon voetballen en dat werd beloond met de 1-3. Gelukkig hebben wij hier een snelle reactie op en met een fantastische goal de 1-4. Daarna was het time-out. Gelukkig ook, want ze waren Stuk voor stuk erg moe. Dat was helaas ook te zien aan de laatste 10 min; de duels werden minder gewonnen dan daarvoor en gaven het dan ook helaas in de laatste 10 min weg en de uiteindelijke eindstand 4-4.

Een goede leer voor de volgende keer en we weten weer waar we op moeten gaan trainen. Ik ben in ieder geval trots op dit team. Een team dat wil voetballen en die dan ook alles over heeft voor elkaar!

Volgende week zijn we vrij. 7 april staat er een thuis wedstrijd op het programma tegen Bemmel.