Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

1 april 2015

Frank de Boer gaat SVHA 1 ondersteunen in het nieuwe seizoen

Vandaag bereikte bij ons op de redactie het verrassende nieuws dat Ajax trainer Frank de Boer vanaf het seizoen 2015 / 2016 een adviserende rol gaat vervullen bij SVHA 1. SVHA trainer Henk Stuivenberg en zijn assistenten Karel van de Vooren en Cor van Vlaanderen gaan daarom 1 maal per maand richting Amsterdam om daar overleg te hebben met de zo succesvolle Ajax trainer. Eens per kwartaal zal de succestrainer naar Herveld komen om de jonge spelers van SVHA te zien spelen. Hierop zal dan een passend advies worden gegeven voor de trainers.

Frank de Boer is onderdeel van de stichting ‘Maak amateur voetbal beter’. Hierdoor is SVHA in een loting terecht gekomen waar het als 1 van de 1.500 genomineerde verenigingen kans maakte op een begeleidingstraject van Frank de Boer(Ajax), Marinus Dijkhuizen(Excelsior Rotterdam), Robert Maaskant(NAC Breda) of van één van de vele jupiler league of top klasse trainers. SVHA heeft samen met 2 andere amateur verenigingen in Nederland de 4 voudig landskampioen trainer toegewezen gekregen.

Wij zijn natuurlijk heel trots op dit nieuws. Morgen zal er een officiële verklaring komen vanuit de club en worden alle teams op de hoogte gebracht.