Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

10 september 2023

Fit To All, dé Healthclub van Andelst, nieuwe sponsor van SVHA!

Afgelopen weekend tijdens het SVHA kick-off toernooi hebben we Fit To All kunnen presenteren als nieuwe sponsor van onze vereniging. Sinds enkele jaren is Fit To All een niet te missen sportschool midden in ons dorp. Vanuit de locatie aan de Hoofdstraat, met ruim 1.000m2 sportruimte, bieden zij de mogelijkheid tot Fitness, Personal training, Groepslessen, Fysiotherapie en Bedrijfsfitness.

Afgelopen zaterdag werden de pupillen al voorzien van een prachtige bidon met daarop de logo’s van Fit To All en SVHA. De overige teams zullen deze ook zo snel mogelijk ontvangen. Ook voor nieuwe spelende leden zijn er bidons beschikbaar!

Daarnaast zullen alle leden in teamverband de mogelijkheid krijgen om dit seizoen een groepsles te volgen bij Fit To All. Dit kan een bootcamp zijn op het buitenterrein of misschien liever een indoor Fit to All HITT training tijdens de koude wintermaanden.

Als laatste zal er een samenwerking opgezet worden voor het herstel van geblesseerde selectiespelers. Onze eigen verzorger heeft de mogelijkheid om een herstelprogramma binnen Fit To All in te plannen.

Dit alles is door Fit To All als sponsoring aangeboden. We zijn erg dankbaar voor deze bijdrage aan onze vereniging! Namens alle leden willen we Thijs en zijn enthousiaste team bedanken voor de samenwerking!

Voor meer informatie over Fit To All kunt u terecht op www.fittoall.nl/

FIt to All en SVHA