Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

24 november 2014

FIFA 2015 jeugd-Toernooi voor D, C & B

Op zondag 21 december 2014 organiseert SVHA een FIFA 2015 toernooi voor de jeugd van SVHA. Dit toernooi zal exclusief zijn voor alleen D pupillen en C junioren. Bij een goed verloop van het toernooi gaan we ook verder met andere teams binnen de vereniging. We beginnen de 21e van december om 13:00 bij SVHA in de kantine. De winnaars van het toernooi zullen wat leuks winnen. De absolute finale zal worden gespeeld op het beamer scherm in de kantine!

Hoe doe ik mee?

Het is belangrijk dat je je zo snel mogelijk aanmeld. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen aanwezig voor het toernooi. Niet alle leden zullen dus mee kunnen doen. Wees er daarom zo snel mogelijk bij zodat wij kunnen inventariseren hoeveel van jullie het leuk vinden om mee te doen en hoeveel wij moeten regelen. Deze aanmelding dien je uiterlijk voor 12 december te hebben doorgegeven. Let op aanmelden kan enkel en alleen via de website door het onderstaande formulier in te vullen met je naam en het team waar je in speelt bij SVHA.

Aanmelden

Vul hieronder je naam in en het team waar je op dit moment in speelt bij SVHA. Vergeet niet aan je ouders te vragen of zij dit goed vinden dat je mee doet aan het toernooi. Let op: Dit is op een zondag dus niet op een dag waar je normaal op voetbalt.

Vraag het dus bij je ouders na!!!!

Update: 8-12-2014 | 11:00

We hebben een aantal extra plaatsen weten te openen. Hierdoor is het voor de B junioren nu ook mogelijk om je aan te melden, Let op we zitten wel bijna vol dus meld je zo snel mogelijk aan en laat zien dat jij de FIFA kampioen bent.

Fout: Contact formulier niet gevonden.