Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

5 september 2020

Eerste competitiewedstrijd van het seizoen voor JO11-1

Vandaag om 9:00 uur ging dan eindelijk de competitie van start. We mochten uit naar Elistha in Elst.

We kwamen aan op het sportpark met een heerlijk zonnetje erbij wat het nog mooi aangenaam maakt om als toeschouwer erbij te zijn.

Eenmaal aangekleed in het mooie groen en in de kleedkamer nog wat te hebben besproken is het tijd om naar het veld te gaan. Voor de meesten is dit allemaal wennen, voor het eerst een half veld wat betekent: meer lopen en grotere afstanden.

Na ze allemaal op scherp te hebben gezzet was het tijd om af te trappen. De Eerste helft speelden we echt goed met veel overspelen, voor elkaar werken en natuurlijk scoren. We gaan de rust dan ook in met 3-1.

We mogen dit toch niet meer uit handen geven?

In de Tweede helft werd Elistha gevaarlijker en kreeg het ook echt veel grote kansen, maar de uitblinker van vandaag was toch echt wel Mels, wat stond hij vandaag goed te keepen! Bij S.V.H.A kon je zien dat ze conditioneel bijna leeg waren; het werd slordiger en er werd veel de lange bal gespeeld tot onvrede van de trainers.

Maar uiteindelijk heeft iedereen met hard werken de wedstrijd over de streep getrokken en met een verdiende 3-4 hebben we de eerste wedstrijd gewonnen.

Jongens, hoe jullie de Eerste helft voetbalden gaan we doorzetten en dan belooft het een leuk seizoen te worden!

Na afloop nog even onze vaste support bedanken door middel van een koprol?

Fijn weekend en tot de volgende wedstrijd thuis tegen Blauw-Wit