3 april 2022

Een verdiende overwinning voor de MO15-1

2 april 11:00 wat een verschil met vorige week. Waar het publiek langs de kant het vorige week al bijna zonder jas afkon stonden ze nu weer met de de sjaal om langs de lijn. Wel fijn dat jullie er waren.

We spelen thuis tegen de Trekvogels vandaag. Wederom met versterking vanuit de MO17 door ziekte en blessures binnen ons team, Malou, Noor en Milou bedankt!

Alle meiden hebben er zin in vandaag, en dat is goed te merken. We gaan vol in de aanval en spelen de bal mooi rond op de helft van de tegenstander. Die probeert onze aanval om te keren maar dat lukt niet zo goed. Wij blijven sterk en spelen ons eigen spel. Al snel scoren we de 1-0, klasse!

De meiden van de trekvogels komen niet echt aan hun spel toe, wij weten hun aanvalspogingen telkens om te keren en nog voor rust valt de 2-0 en de 3-0. Dat is lekker de rust in gaan!

Onze tegenstander heeft wat veranderd in hun spel waardoor we even moeten schakelen in het begin van de 2e helft. De 3-1 valt. Gelukkig weten we onszelf snel te herpakken en kunnen we weer in de aanval gaan. Deze helft gaat het wat meer gelijk op. Over en weer wordt er aangevallen. De tegenstander weet af en toe door te breken tot ons strafschop gebied maar gelukkig is daar onze verdediging met hulp van het middenveld. We zien dat wat we in de trainingen oefenen werkt in de wedstrijden.

We laten ons dit niet meer afpakken en vechten voor de overwinning. Onze vechtlust wordt beloond met nog 2 doelpunten. Eindstand is 5-1. Een verdiende overwinning, goed gewerkt meiden!