Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

5 februari 2023

Een veelbelovende aftrap van het nieuwe jaar voor SVHA 1

Voorwoord
Na een aantal weken de voorbereiding hebben meegemaakt en nu een vaste groep te hebben…zitten we in een positieve sfeer. We hebben op dit moment een selectie van 25 spelers, waarvan veel spelers worden verdeeld in de lagere  teams. Natuurlijk kan niet iedereen spelen, maar hiervoor regelen we veel oefenwedstijden om zo ook deze spelers in hun ritme te houden en wedstrijd fit te krijgen voor wanneer we ze toch nodig hebben i.v.m. bijvoorbeeld blessures. 

Voorbereiding SVHA 1
– Toernooi Olympia 
– SVHA 1 – Rvw: 4-1
– BeQuik – SVHA 1: 1-1

Competitie UCHTA-SVHA

1e helft

Wij hadden een goed gevoel; hele week keihard getraind en dan stap je met het volste vertrouwen de bus in richting Ochten.

Koppies stonden allemaal scherp, korte bespreking gehouden, omdat we op de trainingen al veel bezig zijn met waar het om draait. We moeten onszelf belonen, loon naar werken… en dat deden onze spelers. We begonnen even afwachtend, maar al snel hadden wij de controle over de wedstrijd en je ziet spelers op andere posities staan.. achterin met Mike naast Bram en Sem en Cas op de backs..die staan hun mannetje. Wessel, Coen en Daan op het middenveld, waar veel creativiteit uit wordt gehaald, en Sjoerd, Maikel, Paul en Mark die voorin sterk staan te ballen domineerden en hadden goed veldspel. We kwamen met 0-1 voor door een doelpunt van Coen van der linden.

0-2 werd gemaakt met het hoofd van Paul van der linden.. vlak voor rust scoorden we ook nog de 0-3 door Sjoerd Veldhorst. Om heel eerlijk te zijn, waren we niet scherp genoeg voor de goal, want we hadden met wel 0-5 voor moeten staan.

2e helft

Na de rust, en de spelers positief beloond te hebben om hoe we in de 1e helft hebben staan spelen..waren we even niet wakker in de beginfase. Dit resulteerde in de 1-3 vanuit een vrij trap van Uchta. Okke hield de bal nog goed tegen, maar belandde via de lat zo in de voeten van de speler van Uchta . We waren toen wel weer wakker geschud en zo kregen wij vele kansen 1:1 door Maikel de Ruijter, maar ondanks zijn goede spel was hij niet scherp voor de goal.

Sjoerd en Daan uit voorzorg eruit gehaald i.v.m. kleine pijntjes en de rentree van Rick Krijnen was dan ook mooi om te zien. Al snel kwamen we op 1-4 door een ingestudeerde vrij trap van Wessel naar Coen !! tikkie breed en uithalen. Helaas waren er hier en daar wat kleine opstootjes, maar dat mag de pret niet drukken; wij hebben datgene gedaan waar we voor kwamen.

Drie hele belangrijke punten.

Iedereen gefeliciteerd die SVHA een warm hart toedragen, supporters/vrijwilligers bedankt .

Aanstaande zaterdag spelen we de thuiswedstrijd tegen Arnhemse Boys..kom ons supporteren, zoals bij Excelsior. Dan gaan we de carnavalstijd in met twee wedstrijden en 6 punten hoop ik.

Man of the match:

Voor mij zijn al mijn spelers winnaars!

Groeten

Rober Verbeek

Staf: 
– Henk
– Jason (assistent trainer) welkom
– Gerrit
– Frans
– Hans
– Herman