17 oktober 2016

Een regen van doelpunten op zaterdag 15 oktober

SVHA – Zaterdag 15 oktober begon met heel erg veel doelpunten. In de drie wedstrijd van 09:00 uur werd er maar liefst 42 keer!!! gescoord. Enig nadeel was wel dat er van de 42 gescoorde doelpunten er 27 gemaakt werden door bezoekers. De JO9-4 was niet opgewassen tegen de veel grotere en sterkere jongens van ESA JO9-10/ De wedstrijd werd helaas dan ook met ruime cijfers verloren: 0 – 20. De JO11-2 moesten het opnemen tegen de JO11-2 van Dodewaard. In deze wedstrijd vielen 12 doelpunten te noteren. Ondanks dat onze jongens zich heel goed wisten te weren waren het toch de bezoekers die met de punten wegliepen. De wedstrijd eindigde namelijk met 5 – 7. Degene die hebben meegerekend zullen concluderen dat er in de derde wedstrijd 10 doelpunten zijn gevallen. De JO13-2 nam het op veld 1 op tegen Kesteren JO13-2 en was veel sterker dan de bezoekers. De wedstrijd werd dan ook verdiend met 10 – 0 gewonnen.

Vervolgens moest de JO9-61 het opnemen tegen SPERO JO9-3. Beide ploegen hadden voor deze wedstrijd alles nog met ruime cijfers gewonnen. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden. Qua veldspel waren beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd. Het scorende vermogen en de echte wil om te winnen gaven uiteindelijk de doorslag. Het waren de groenen van SVHA die in de afronding veel sterker waren. Uiteindelijk werd de wedstrijd vrij eenvoudig met 6 – 1 gewonnen.

Nu was het de beurt aan onze meidenteams. De MO11-1 nam het op tegen de MO11-2 van Arnhemse Boys. Het jongste meidenteam van SVHA won dik verdiend met 5 – 2. In een gelijk opgaande strijd redde de MO13-1 het net niet tegen Unitas `28 MO13-1 en verloor met 0 – 1.

SVHA MO15-1 kreeg de meiden van SPERO MO15-2 op bezoek en won vrij eenvoudig met 3 – 0. Het oudste jeugdmeidenteam, de MO17-1, kreeg Bennekom MO17-1 op bezoek. De ploeg uit Bennekom kon ongeveer 20 minuten bij blijven. Vanaf dat moment kwam de ploeg van SVHA op stoom. In een tijdsbestek van nog geen 2 minuten stond er 2 – 0 op het scorebord. Deze stand werd voor rust naar 4 – 0 getild. Na rust bleef de Herveldse ploeg beter en werden er nog 6 doelpunten gemaakt waardoor de wedstrijd in een 10 – 0 overwinning eindigde.

Het slotakkoord was voor de JO17-2 en zaterdag 2. De JO17-2 kreeg VDZ JO17-6 op bezoek en wist de 3 punten uit het vuur te slepen. De wedstrijd werd met 3 – 2 gewonnen. Zaterdag 2 haalde de dubbele cijfers tegen Overasseltse Boys 3. De wedstrijd werd met maar liefst 11 – 2 gewonnen.

De JO9-2 en JO9-3 moesten al vroeg op pad deze zaterdag. JO9-2 speelde tegen ESA JO9-7 en won met 1 – 7. Arnhemse Boys JO9-6 was de tegenstander van JO9-3 en er was een spannende strijd die uiteindelijk met 3 – 4 werd gewonnen door de groenen van SVHA. De JO11-1 heeft de punten in Wijchen opgehaald Alverna JO11-1 werd met 2 – 7 verslagen.

JO15-2 ging met 6 – 0 onderuit bij JO15-2 van Excelsior Zetten. Ook de JO17-1 wist het net niet te redden tegen DFS JO17-1 de wedstrijd werd met 4- 2 verloren. Helaas is op het moment van schrijven bij de auteur niet bekend wat de Mini`s hebben gedaan tegen de Mini`s van Candia`66.