Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

2 februari 2021

Een positieve noot in deze niet zo positieve tijd

Tja… in deze tijd wil ik toch even iets kwijt.

Even iets positiefs na alle negativiteit om ons heen. Vanaf het begin van de corona pandemie traint de JO13-2 gewoon door. Zonder wedstrijden op zaterdag, maar toch twee keer trainen, omdat dit gelukkig gewoon mag. Nu denken jullie zeker… nou dan zullen die trainingen vast niets voorstellen; kinderen zullen vast geen motivatie of inzet hebben, want tja, waar voetballen we nu eenmaal om?

Nou, wij kunnen jullie vertellen dat wij enorm trots zijn op dit team! Nauwelijks afmeldingen, iedereen komt elke keer trouw naar de training en dan de inzet en motivatie die soms wel 200% is. Echt grote complimenten aan alle spelers uit de JO13-2! Wij als staf staan af en toe met verbazing naar jullie te kijken hoe jullie groeien, ondanks dat we geen wedstrijden spelen. Hoe jullie plezier hebben, maar vooral ook jullie inzet.

Voor jullie een gek seizoen. De meesten van een half veld naar een groot veld. In plaats van 9 spelers in een team hebben we er nu 15. Allemaal veranderingen, maar ondanks dit gekke seizoen kunnen we wel zeggen dat we een fantastisch mooi team zijn geworden.

Blijf zo door gaan kanjers 💪🏻.