14 november 2021

Een pittig potje voetbal voor SVHA MO15

Zaterdag 13 november, om 14:00 staan we weer op het veld. Uit tegen Woezik deze keer.

Henk had ze al zien spelen en tips en aanwijzingen gegeven. Hard werken vandaag, het zou een pittige wedstrijd worden…en dat werd het.

Het lukte ons om regelmatig in balbezit te komen en richting het goal van Woezik te gaan. Hun sterke verdediging zorgde er echter voor dat we niet tot schieten kwamen. Ook de meiden van Woezik kwamen vaak in de buurt van onze goal. Het lukte gelukkig vaak om de aanval te breken of hun schot tegen te houden, maar helaas viel toch de 1-0.
We lieten ons niet uit het veld slaan en gingen direct weer in de aanval. We bleven druk zetten en dat werkte. Nog voor rust viel de gelijkmaker, we kunnen met 1-1 de rust in.

Na rust bleven we goed voetballen en keer op keer aanvallen. Ook Woezik deed dit. Onze keepster heeft het deze wedstrijd druk gehad. Er zijn heel wat meters gemaakt deze wedstrijd, van de ene naar de andere kant van het veld, best pittig dus.
Wat is het spannend zo! Tot het laatste fluitsignaal blijft het spannend. De eindstand is 1-1.

De meiden en wij als trainer/ leider zijn blij met deze uitslag, er is ontzettend hard gewerkt en goed gespeeld.