8 oktober 2017

Een mooi potje voetbal door MO17 zorgt voor drie punten

Vandaag begonnen we vroeg met een ontbijtje gesponsord door onze leider Gilles. Om 12:40 uur vond de wedstrijd plaats tegen Zelos. Na de aftrap zet SVHA al veel druk en spelen we veel op de helft van Zelos, maar de meiden van Zelos breken erdoorheen en dan is daar een kans; gelukkig ging hij niet het doel in. De eerste corner van SVHA vindt plaats en Tessa geeft de bal goed voor. Sanne Hendriks kopt de bal op de lat, maar met goed geluk kwam de bal bij Sanne Bouwman en die trapte de bal er in; het is 1 – 0.
Kyra geeft na de aftrap een mooie lange bal naar voren en Sanne Hendriks zet flink vaart. Daaruit kwam de 2 – 0 door een mooie goal. In de 26ste minuut krijgt Sanne Hendriks de bal en Tessa loopt mooi mee op. Sanne geeft hem af aan Tessa en kan hierdoor de bal mooi afmaken buiten de 16; het staat 3 – 0 voor ons. Na een kleine tien minuten is de 1ste helft afgelopen. Na de rust wordt er gewisseld. De kansen worden steeds wat minder. Zelos gaat ook aardig veel druk zetten waardoor de meiden van SVHA er minder snel doorheen komen. Veel kansen zijn er niet ook niet bij Zelos. Er ontstaat een indirecte vrije trap voor Zelos. Helaas voor hun wordt deze over het goal geschoten. Nog geen minuut later krijgen ze weer een vrije trap, maar ook deze gaat over het goal van SVHA. Helaas voor Zelos worden deze mooie kansen niet waargemaakt en gaat het spelletje weer rustig verder. Er ontstaan steeds meer kansen voor Zelos, maar onze keeper Marie-Louise haalt de ballen er mooi uit. Nu SVHA er eindelijk een keer doorheen komt en Sanne de bal afgeeft aan Yara die goed door loopt wordt er een voorschot gegeven door Yara. Deze gaat via de keeper die op de grond ligt het goal in en het is 4 – 0; wat een geluk! Sanne Hendriks die mooi oploopt, en een keeper die uit komt, schiet de bal hoog over de keeper binnenkant lat zo het goal in; dat was de 5 – 0. Door een fout van SVHA krijgt Zelos een zeer mooie kans die goed benut wordt en de 5 – 1 wordt gemaakt. Er worden aan beide kanten weer mooie acties en kansen gecreëerd. Iedereen is erg fel op de bal.
Toen was daar het eindsignaal van scheidsrechter Wilco. Een mooi potje voetbal met drie punten voor SVHA!