Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

20 januari 2015

Een kijkje door de ogen van MA1

Dat de meiden A1 kunnen voetballen dat is zeker. Ze gaan dan ook niet voor niets hoofdklasse spelen. In de 1ste klasse zijn ze ongeslagen kampioen geworden, maar nu gaat het echte werk beginnen. We zijn al druk met de voorbereiding en elke zaterdag spelen ze oefenwedstrijd om voorbereid de competitie te kunnen beginnen. Maar de meiden kunnen niet alleen een balletje trappen, ze vinden plezier en gezelligheid het allerbelangrijkste.

De meiden hebben mee gedaan met de houtakkers dag en hebben het de mannen dan ook erg lastig gemaakt. Het touwtrekken, het gatenkussen maar ook het voetgolven werd gewonnen door de meiden. Ja mannen de meiden laten zich niet aan de kant zetten. Zelf de voetbalwedstrijd werd gelijk gespeeld, de meiden speelde een goede wedstrijd en kwamen zelfs 2x op voorsprong tegen de mannen, uiteindelijk werd het een gelijk spel waar de mannen van geluk mogen spreken.

Ook met het binnen programma deden de meiden fanatiek mee. Ja zelf met het spijkerslaan en het hout zagen draaien de meiden de handen er niet voor om, om het op te nemen tegen de mannen. Geheel op eigen kracht hebben we genoten van deze leuke dag. We willen dan ook namens alle meiden de organisatie bedankt voor deze leuke dag! Volgend jaar zijn wij weer van de partij!!!

Als afsluiting van de eerste seizoenshelft en als voorbereiding voor het echte werk, eerst even aan de team spirit denken. De meiden organiseren onderling een gezellige gourmet avond. Deze avond werd geopend door een geweldige speech van onze aanvoerster Veerle. “eet smakelijk”. Er werd deze avond gezellig geklets en vooral veel gelachen. Ook werden er onderling potjes tafel voetbal gedaan en daar deed natuurlijk onze trainer Daan ook aan mee. Hij werd alleen steeds ingemaakt door de meiden, ja Daan je hebt het voetballen samen Kees-Jan de meiden zelf geleerd. Dit was wederom weer een gezellige avond, zo zie je maar weer het voetballen bestaat niet alleen maar uit trainen en tegen een balletje trappen.

Ook gaan we met alle meiden van de vereniging een wedstrijd bezoeken van de Ajax vrouwen tegen de Twente vrouwen. We gaan met minimaal 40 meiden en gaan hier dan ook een geweldige avond van maken.

7 Februari begint onze competitie in de hoofdklasse we spelen dan een uitwedstrijd tegen Vogido MA1 aanvangstijd 10:00. Dus wil je deze meiden zien schitteren kom ze dan aanmoedigen en juich ze naar de eerste overwinning in de hoofdklasse.

~ Door Sanne Budding