Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

7 april 2019

Een flinke misser deze zaterdag voor JO11-1

Vandaag stond er op het programma een thuiswedstrijd tegen Otterlo. Door afwezigheid van Lisa afgelopen woensdag kregen de jongens dit keer alleen training van Julian en Edwin. Na de training werd er al gezegd dat er meer werd gekletst dan normaal.

Vervolgens stond er vandaag een wedstrijd op het programma die we moesten winnen. De eerste helft was wel oké. We stonden 2-0 voor en het ging redelijk goed. Helaas krijgen wij de 2e helft een dikke domper. We vochten niet meer en we wonnen geen duels en Otterlo kon gewoon twee keer over van afstand de bal in het goal schieten. Hoe kan het? Willen we niet meer? Kunnen we niet meer? Of zitten we met onze koppen al bij de kermis? We komen er niet meer uit en helaas moeten wij dus met een 2-4 het veld uit stappen!

Volgende week klappen we er weer op en gaan we uit naar FC jeugd! Hopelijk nemen we dan de drie punten mee naar SVHA.

P.S.: Dan nog even een nieuwtje. Danny en Kyano worden grote broer dit jaar, maar Isa en Sen worden grote nicht en neef, want onze kleinste mascotte Nika wordt grote zus. Gefeliciteerd Sanne en Roy!!!