16 oktober 2019

Een allesbehalve saaie wedstrijd voor SVHA JO17-1

Vaak zijn wedstrijden die in 0-0 eindigen saai en ook één om snel te vergeten, maar dat was vandaag niet het geval.

De wedstrijd was van de 1e tot de laatste minuut een mooie wedstrijd, waar onze mannen toch de meeste mogelijkheden creëerden en eigenlijk 3 punten hadden verdiend. Met een goed georganiseerde achterhoede begonnen we de wedstrijd. Met goede combinaties en met de opkomende backs Edwin Lijnsvelt en Dylan Veenstra verrastten we Woezik. Dit resulteerde in mooie kansen voor o.a Kai v Mill, maar helaas weinig geluk. De 2e helft kregen we nog meer kansen. Mark v d Pol had weinig geluk en ook Namco vd Lienden had het geluk niet mee. De grootste kansen kregen we in de laatste 10 minuten. Prachtige corners en vrije trappen van Sem Verwoert werden bijna doelpunten. Roan Pelle raakte uit zo’n vrije trap de lat, Leon v Nieuwenhuijsen had bijna de winnende uit een corner op zijn schoen. Maar helaas het bleef 0-0. Woezik kreeg de beste kans door tegen de onderkant van de lat te schieten, maar de goed leidende scheidsrechter Ronald Hendriks zag het goed dat de bal op de lijn stuiterde.
Het was een mooie middag, waar wij als team de shirtsponsor/trainer/coach extra in het zonnetje hebben gezet. Aanvoerder Hylke van Bommel gaf Gerwin een prachtige bos bloemen. Gerwin Pelle, nogmaals dank voor het schenken van het tenue en de tassen!!
SVHA Staf JO17-1