Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

12 december 2019

DVOL net een kopje te groot voor SVHA JO19-1

Inmiddels zijn we allemaal wel weer bijgekomen van de grote deceptie van afgelopen zaterdag. Verloren met 2-4 van onze “Angst gegner” DVOL. Verliezen is niet leuk en het zal nooit wennen. Het gebeurt gelukkig niet zo vaak, maar eens in de zoveel tijd zullen we een tegenstander treffen die we in ieder geval op dat moment als onze meerdere moeten erkennen. DVOL is een goed voetballend team en het verbaasd mij dat zij zo laag staan in de ranglijst.

We begonnen niet sterk aan de wedstrijd. Keer op keer slordig balverlies bij de opbouw vanuit het midden. Verdedigend stonden we ook niet helemaal lekker en het was deze keer lastig voor ons om er onder uit te voetballen. (Wat ons de laatste tijd eigenlijk prima af gaat gezien de resultaten in de afgelopen wedstrijden). In de tweede helft werden wij sterker en kwamen van 0-2 op 1-2 en vervolgens op 2-2. In die fase hadden wij het betere spel en wist DVOL het even niet meer. Na twee afgekeurde doelpunten van ons wist DVOL de 3-2 te maken. Dat was voor ons een vervelende domper en vlak voor tijd maakten zij ook nog de 4-2.

Over de hele wedstrijd genomen waren zij de verdiende winnaar. Maar het had ook andersom gekund. M.a.w. het lag erg dicht bij elkaar. De details maakten het verschil in het voordeel van DVOL.

 

We moeten van de wedstrijd van zaterdag leren en ons weer voorbereiden op de volgende (thuis)wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Beuningse Boys JO19-2.