Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

25 augustus 2015

Doelpuntentoto

Wat houdt de doelpuntentoto in?

De doelpuntentoto houdt in dat er per gescoord doelpunt van SVHA 1 in een competitiewedstrijd (vriendschappelijke- en bekerwedstrijden uitgesloten) €1,- wordt betaald door u voor in de pot.

Deze pot wordt tevens al gespekt door de spelers en de leiding van de selectie zelf.

Voorbeeld (vorig seizoen)

Vorig seizoen had SVHA 1 een moeizaam seizoen. Het scorend vermogen lag vrij laag. Er werd, in een tijdsbestek van 8 maanden, 36x het net gevonden. Dit had voor u betekend dat u aan het einde van het seizoen 36 euro kwijt zou zijn in totaal.

Waar gaat het geld wat betaald wordt naar toe?

Het geld wordt gebruikt voor meerdere doeleinden:

1. Prijzengeld.

Er worden aan het eind van het seizoen prijzen uitgedeeld. Dit zijn geldprijzen. Deze geldprijzen variëren van 1% van de pot tot en met 10% van de pot.
Hierbij moet u weten dat spelers en leiding van SVHA (circa. 35man) uitgesloten zijn van deze geldprijzen. Het geld wat zij betalen doet uiteraard wel mee voor het prijzengeld

Voorbeeld (vorig seizoen):

36x gescoord door selectie. Er zijn (inclusief selectie) 100 sponsoren. Dit houdt in dat er 3600 euro in de pot zit. De hoofdprijs zou in dit geval 10% van 3600 = €360 zijn.

De kans hierop is niet klein. Van de 100 sponsoren zijn 35 man uitgesloten (selectie).

1. Goed Doel

Er wordt 5% van al het geld dat opgehaald wordt door deze actie overgemaakt worden naar het Prinses Beatrix Spierfonds. Dit goed doel doet onderzoeken naar alle spierziektes en probeert hiervoor medicijnen te ontwikkelen.

2. Dag voor de jeugd

Aan het eind van het seizoen zal er een dag worden georganiseerd door de spelers en de leiding van de selectie. Deze dag is speciaal bedoeld voor de jeugd van SVHA. Hierbij zal de jeugd een leuke dag beleven en kunnen we de kloof van jeugd en senioren verkleinen.

3. Selectie

Deze actie is opgezet door een paar selectiespelers. De selectiespelers worden geacht om mee te doen en dus de pot te spekken. Alles wat er overblijft zal gebruikt worden door de selectie voor verscheidene dingen.

Meer informatie nodig, of heeft u verdere vragen?

Stuur dan een mail naar doelpuntentoto@svha.nl en al uw vragen worden beantwoord.

Hoe kunt u meedoen?

Vul hieronder uw inschrijfformulier en verstuur het met 1 klik op de knop.    Contant. Deze wijze van betaling geschied aan de bar. Na de wedstrijd kunt u hier de betaling verrichten. Uw naam wordt hierna van de lijst gestreept voor deze week.

    Half jaar termijn. Bij deze wijze van betaling kunt u het geld overmaken naar onze rekening (NR). U krijgt hier bericht van wanneer de betaling voldaan dient te worden via de mail. 1e termijn = Winterstop. 2e termijn = Eind van het seizoen.

    Eind van het seizoen. Aan het eind van het seizoen krijgt u bericht via de mail hoeveel er overgemaakt moet worden naar onze rekening (NR)    Kies uw betaalmethode