27 september 2017

Dio JO11-3 net iets te sterk voor SVHA JO11-2

Na drie redelijk eenvoudige overwinningen in de bekercompetitie stond vandaag de eerste competitiewedstrijd op het programma: SVHA JO11-2 tegen DIO JO11-3. Tijdens de warming-up keken we naar de tegenstander en dachten dat er een JO13 tegenover ons stond, want ze waren in ieder geval fysiek heel sterk, maar ja, dat zegt natuurlijk niets.
De wedstrijd begon met als invalscheidsrechter Rene Pieters. Het was erg mistig en we kwamen, ik denk doordat we daaraan moesten wennen, met 0-1 achter tegen een sterk beginnend Dio. Door een prachtige aanval kwamen we al snel weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Jacques: 1-1. Daarna begonnen we beter te combineren en zetten Dio onder druk met als gevolg dat we de 2-1 door Danny en de 3-1 door Thomas maken met mooie aanvallen daaraan voorafgaand. Met nog een paar minuten te gaan in de eerste helft maakt Dio nog de 3-2.

De tweede helft begon Dio wederom erg sterk en feller dan SVHA. Dit was ook al snel aan de stand te zien: 3-3! Mede door het uitstekende keepen van
Roel scoorde dio er niet gelijk nog meer, want door een paar mooie reddingen bleef het nog gelijk. Met nog een kwartier te gaan was Dio dus iets gevaarlijker, maar kreeg ook SVHA een paar goede kansen wat resulteerde in een 4-3 voorsprong voor SVHA door een doelpunt van Diego. Dio bleef gevaarlijk en gebruikte steeds meer hun fysieke krachten en maakte niet veel later weer de gelijkmaker: 4-4. Met nog een paar minuten op de klok kreeg Dio een hoekschop die met heel veel geluk via de hak van een Dio speler het doel in rolde: 4-5.

Jammer genoeg was 4-5 ook de eindstand.

JO11-2 tegen DIO JO11-3(2)          JO11-2 tegen DIO JO11-3