Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

20 november 2022

DFS blijkt toch nog een kopje te groot voor SVHA 1

1e helft

We hadden het in het begin van de wedstrijd nog onder controle, alleen kwamen we niet veel op de helft van DFS. We wisten dat we een zware wedstrijd zouden krijgen, dus heb ook de spelers meegegeven om lekker vrij te voetballen en je positioneel aan de taken houden. Helaas werden wij geklopt door hoge ballen via de zijkanten en stonden we 2-0 achter. Hier zie je dan ook de ervaringen die de DFS spelers hebben. 

2e helft 

We probeerden om ons systeem aan te passen met een extra man op het middenveld: 4:4:2 om zo toch meer op de helft te komen van DFS.. met vlagen kwamen we door snelle balcirculatie door hun defensie heen, maar echte kansen konden we niet creëren. Wederom werden we geklopt door corner ballen en voorzetten via de zijkant en werd de einduitslag 8-0. Dit verdienen deze spelers niet, maar je hebt er wel mee te maken. Onze spelers moeten ook gaan beseffen wat je er allemaal voor over wilt hebben en er van moet leren hoe het de volgende wedstrijd wel moet.

Voetbal moet je ook soms dingen voor laten om zo super gefocust te zijn in de wedstrijden.

Aanstaande weekend staat de wedstrijd Kesteren uit voor de deur, dus we gaan er wederom deze week lekker op trainen.

Supporters, bedankt voor jullie aanwezigheid ondanks de kou, vrijwilligers ook niet te vergeten.

Tot zaterdag

Groeten 

Rober / staf