Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

12 december 2022

Derby SVHA 1 – Excelsior 1 zorgt voor veel vuurwerk

1e helft

Zaterdag 10-12-22 was de derby dan in zicht. Richting deze wedstrijd is een ieder gebrand. Vvoor mij zijn dit wekelijkse gedachtes.. maar stiekem door al de druktes en dat vele vuurwerk was ik gespannen als trainer.

We kwamen als snel op 0-1 voorsprong uit een corner, zoals we dit nog konden zien door de rook die nog elders hing. Mark vd Pol scoorde uit een standaard situatie en wederom komen we voor. We stonden als team goed in onze verdedigende taak en zowaar kwamen wij door de 2e bal te winnen regelmatig bij de goal van Excelsior. Twee min voor tijd scoorde Excelsior de gelijkmaker; even niet scherp en dan zijn ze dodelijk. 

2e helft ga ik heel kort over zijn, zoals ik dit vorige week ook benaderde: we kwamen alweer vroeg achter in een aantal min tijd en dit is gewoon echt doodzonde. Details bespaar ik. We hebben nog één training te gaan en dan lekker kerstvakantie.

Eind uitslag: 1-5

Wij willen alle sponsoren/supporters / vrijwilligers een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar toewensen. Tot de nieuwjaarsreceptie!

P.S.: We willen alle familieleden kennissen en vrienden veel sterkte toe wensen met het droevige verlies van een trouwe SVHA-man: Leo van Megen. Wij als staf en spelers hebben een mooi shirt gemaakt met daarop zijn foto en hier de fam. mee bericht dat wij voor de wedstrijd aan jullie zullen denken. De groene kleur van de fakkels die bereiken de hemel, zodat hij weet dat SVHA Leo van Megen een warm hart toedraagt.