Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

13 augustus 2014

De ‘Wall of Fame’ in de steigers

De Schouw

De schouw in onze voetbalkantine is al enige tijd toe aan een nieuwe stuclaag. Afgelopen zondag 10 augustus werd er na de training onder het genot van een biertje de afgelopen vakanties besproken. Tijdens deze gesprekken kwam de schouw wederom aanbod. Deze was in onze ogen echt aan vervanging toe. Op hetzelfde moment hadden een aantal mensen besloten dat dat maar eens moest gaan gebeuren. Veel mensen hadden nog één week verlof. Na wat telefoontjes zijn wij op woendag de 12e om 09.30 uur van start gegaan, met het verwijderen van de oude stuclaag. Om 10 uur kwam Geert Leenders de schouw bekijken. Die zelfde middag heeft Geert de schouw voorzien van een nieuwe stuc laag en klaar is kees. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn.

Hoe nu verder? De activiteitencommissie wil graag van de schouw een hall of fame maken. Wij zijn van mening dat leden die veel voor de club hebben betekent en daar ook voor geëerd zijn, dan wel als erelid of lid van verdienste een centrale plek in de kantine verdienen. Deze personen krijgen een mooie plaats op de schouw. Dit is niet één twee drie geregeld. Er gaat dus wat tijd overheen. Maar wij hopen dit snel gerealiseerd te hebben.

Via deze weg wil ik Cor van vlaanderen, Gerrit den Ambtman, Geert Leenders, Karel van de Vooren, Sebastiaan Markus, Remco Ijkhout en Edwin Ijkhout bedanken voor hun inzet.

Met sportieve groet,

De Activiteitencommissie