26 maart 2023

De meiden van SVHA MO17 zijn dit seizoen niet te stoppen!

De uitwedstrijd tegen MVV’58 in Meteren stond vandaag op het programma.  Het weer was onstuimig, regen, wind en zon. Vanaf de aftrap kregen we veel kansen maar lukte het niet het net te vinden. Na 10 minuten was daar dan toch de 0-1 door Isa. Julie kon de 2e en 3e maken en zo gingen we de rust in. Na de rust gingen we verder met scoren. 1x Julie, 2x Lisanne en 2x Isa zorgden voor de 0-8 eindstand. Het team raakt steeds meer ingespeeld op elkaar en komt nauwelijks in de problemen. Onze verdediging is erg sterk, samen met Milou weten ze iedere aanval makkelijk te stoppen. Het middenveld stuurt de aanvallers met mooie passes richting goal en onze 3 aanvallers weten het net goed te vinden. Na 7 wedstrijden nog ongeslagen, dat hebben we in onze eigen kantine gevierd met een heerlijke taart. Goed gedaan meiden. Bedankt supporters, rijders en vlagger. Volgende week gaan we er weer voor