24 mei 2022

De meiden van SVHA MO15 laten zich niet zomaar van het veld spelen!

Vandaag staat helaas alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen op de planning. We spelen uit tegen BVC ‘12 in Beek-Ubbergen. Zouden we vandaag onze 5e overwinning op rij behalen? Dat zou een mooie seizoensafsluiting zijn.

Bij de start van de wedstrijd is het meteen duidelijk dat we moeten vechten vandaag. De tegenstander speelt anders dan wij gewend zijn, hun voorstopper speelt volledig mee op het middenveld. Oei dat is even schakelen.

Door deze manier van spelen creëert BVC de nodige kansen die gelukkig door onze verdediging en keepster gestopt worden. Onze dames op het middenveld en in de voorhoede weten ook heel wat aanvallen op te bouwen.

Het gaat echt over en weer gelijk op. Wat is het spannend! Maar tot de rust weten beide teams niet te scoren.

De boodschap tijdens de rust is duidelijk, ga zo door en probeer de aanval af te maken.

Na rust moeten we toch weer even wennen aan het spel van BVC en helaas voor ons maken ze daar slim gebruik van. Het is 0-1.

We laten ons niet kisten en blijven vechten. We weten nog een paar mooie kansen te creëren en krijgen ook nog een aantal corners ,maar we hebben weinig geluk vandaag. Het lukt maar niet om te scoren.

Ook de tegenstander krijgt nog een paar kansen en weet er nog één te benutten.

Eindstand is 0-2.

Het was een leuke sportieve wedstrijd, waarbij we echt aan elkaar gewaagd waren. Helaas voor ons had BVC net wat meer geluk.

De meiden hebben tot het einde van de wedstrijd geknokt en daar zijn we trots op! We laten ons niet zomaar van het veld spelen.