Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

27 juni 2021

De laatste wedstrijd van de regio cup voor JO13-2

Vandaag stond Kesteren op het programma. De meesten uit dit team wisten natuurlijk al dat dit een zware pot zou worden. Tegen Kesteren hebben we het altijd lastig!

Wij begonnen redelijk aan de wedstrijd en kwamen op 0-2 voorsprong en er werd redelijk gecombineerd. Helaas kregen sommige kinderen toch de slapeloze nachten van het kamp in de benen en zwakte het af, waardoor er ook door een miscommunicatie een doelpunt tegen viel. Helaas was na dit tegendoelpunt iedereen even van slag en kregen we ook de 2-2 om onze oren.

Na wat coachmomenten, en de koppen omhoog vanuit de kinderen, gingen ze ervoor en scoorden wij de 2-3. Nu alles dichthouden achterin en nog 5 minuten volhouden. Gelukkig deden we dat ook en we kregen zelfs de 2-4 binnengeschoten.

Na goede vechtlust hebben we deze wedstrijd gewonnen. 3 wedstrijden en 9 punten, dat is gewoon klasse. We eindigen daarom ook eerste!

Na de wedstrijd hadden we even een uurtje om bij te tanken en te lunchen, want in de middag stond het team uitje op de planning.

We gingen een middag survivallen met de kinderen en wat hebben ze genoten. Niet alleen wij, maar ook de kinderen. Wij als staf zijn dan ook trots op dit team. Ook met het survivallen bleek wel weer dat we een team zijn, elkaar helpen en vooral veel met elkaar lachen.

Toppers, ondanks de Corona bedankt voor dit geweldige seizoen! Op na volgend jaar 💪🏻.