Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

3 november 2017

De kop is eraf voor JO9-3

Bij het starten van dit seizoen zagen we een grote uitdaging: spelen in de competitie JO9 met een groep jongens en een meisje waarvan slechts eentje 7 jaar was… Met dus het grotendeel 6-jarigen zijn we van start gegaan!
Na de allereerste wedstrijd leek het lastig te worden, maar inmiddels mogen we gerust zeggen dat de afgelopen wedstrijden ons goed afgegaan zijn. JO9-3 komt goed mee in deze competitie. Soms winnen we een wedstrijd, soms is het verliezen, maar wat hebben we heerlijk gespeeld afgelopen tijd!
Zaterdag 28 oktober jl. speelden we thuis tegen Leones JO9-4. Een meidenteam dat gemiddeld één jaar ouder en een kop groter was. Het was een leuke wedstrijd waarin we goed gespeeld hebben en wat waren Roy en Fleur trots op onze overwinning van 5-1.
Wij gaan lekker door met trainen, nog meer oefenen met overspelen naar elkaar, assists geven en dit lekker toepassen in de komende wedstrijden!