Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

19 januari 2019

De eerste stap naar een fit 2019 zit er voor JO15-2 weer op: de bosloop

Nadat we het nieuwe jaar zijn ingaan en de oliebollen achterwegen hebben gelaten is het weer tijd om fit te worden en dit geldt ook voor de jongens van de JO15-2!

Zaterdag 19 januari hebben we ons om 9:15 uur verzameld bij S.V.H.A. om naar Rhenen te rijden. We zijn met vier auto’s die kant op gereden, want we hadden onze selectie bijna compleet, op één speler na.

Na te zijn gearriveerd en de sportschoenen te hebben aangetrokken zijn we rustig het bos in gaan lopen. In het bos een korte uitleg gegeven, want het heeft ’s nachts flink gevroren en dat was te merken ook!

Eenmaal bezig komt bij sommige jongens de vermoeidheid toch wel naar voren, maar je hoort ze niet klagen; ze gaan rustig verder. We lopen verder de hoogte in en dat levert natuurlijk ook wel een mooi uitzicht!

Na een stuk van ongeveer 3 kilometer gelopen te hebben komen we aan bij de “trap”. Sommige jongens die voor de eerste keer mee zijn gegaan denken er nog makkelijk over, zo van ‘dat doen we wel even!’ Ja dat klopt, naar beneden is het een eitje, maar dan moet je nog omhoog!

Na dit zware onderdeel te hebben gehad rusten we heel even uit om daarna weer verder te lopen. Na ongeveer 4,6 kilometer te hebben gelopen zijn we weer aangekomen bij het eind.

Na de Nieuwjaarskilo’s er weer te hebben afgelopen kan je ze natuurlijk niet zonder lege maag naar huis sturen, dus hebben we nog een lekkere vette hap in de kantine gegeten.

Jongens bedankt voor jullie inzet en tot maandag, dan gaan we er nog een tandje bovenop gooien!

Fijn weekend!