Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

27 januari 2016

Coop Post Sponsoractie 1 februari t/m 27 maart 2016

Doe boodschappen bij Coop Post en help jouw club!

Hoe meer punten SVHA krijgt, hoe meer geld we kunnen besteden aan trainingen voor onze vrijwilligers.

Coop Post wil zijn klanten belonen voor hun trouw en loyaliteit aan onze winkel. Het supermarktlandschap in de omtrek is erg verandert maar de klantentrouw in de winkel is groot gebleken. Als dank hiervoor stelt Coop Post dit jaar een bedrag van 5000 euro beschikbaar voor het verenigingsleven in Herveld-Andelst.

Hoe werkt het?

Van 1 februari t/m 27 maart 2016 ontvang je bij iedere 10 euro aan boodschappen bij Coop Post een sponsorvoucher met daarop een unieke streepjescode. Deze vouchers, ter waarde van 1 punt, doneer je aan SVHA bij een speciale scanzuil in de winkel. Aan het einde van de actie worden alle punten geteld en wordt de 5000 euro naar rato verdeeld onder de deelnemende verenigingen.

Tussenstand

Iedere week wordt de tussenstand bekend op de facebookpagina van Coop Post en op de tv schermen in de winkel. Zorg ervoor dat SVHA aan de top blijft staan!

poster_sponsoractiecoop