Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

6 juli 2015

Contractverlenging voor Fred Schuurman

Nadat we in december 2014 het contract van hoofdtrainer Henk al hebben verlengt tot en met de zomer van 2016 sloot Fred aan in januari 2015 om het resterende gedeelte van het seizoen SVHA 2 op te pakken. Fred heeft dat in ogen van de club prima gedaan en met de doelstellingen die we samen hebben bepaalt zijn we dan ook blij mede te delen dat we eind mei het contract van Fred hebben weten te verlengen voor seizoen 2015-2016.

We zijn erg content dat het gelukt is en Fred dankbaar voor het oplossen van ons probleem m.b.t. de selectie. Fred zijn ervaring is een van de doorslaggevende factoren geweest voor dit besluit. Zoals ik eerder heb geschreven is Fred altijd keeper geweest en nu elders op niveau keeperstrainer. Vandaar dat Fred ook bij ons de ambitie heeft om keeperstrainingen bij SVHA nieuw leven in te blazen en breed op te gaan zetten. Dit plan zal eerst uitgewerkt worden en later gecommuniceerd worden. Naast een aantal versterkingen van buitenaf hebben we ook van binnen de club versterkingen aangetrokken voor de selectie waardoor het spelersaantal breed genoeg.

We hebben echter nog geen leider/grensrechter voor SVHA 2 kunnen vinden en we hopen zo op deze wijze nog een keer aandacht te vragen voor dit probleem. Als je iemand kent of zelf interesse hebt neem dan contact op met ondergetekende. Net zoals afgelopen seizoen heeft de selectie door verschillende activiteiten de binding met de jeugd vergroot. O.a. de succesvolle trainingsavond eind mei aan de F & E pupillen en de gasttraining van aanvoerder Pieter Mantel in december bij de E2 zijn hier voorbeelden van zie “nieuws” op svha.nl).

Uiteraard kan de club daar ook volgend seizoen weer op rekenen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een activiteit met onze selectie in één of andere vorm laat het ons dan weten via: tcs@svha.nl

Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomer toe en zien we elkaar in augustus!

Namens de gehele selectie en technische commissie senioren,

Martijn Markus

TC Senioren SVHA

tcs@svha.nl

06-29624218