Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

10 december 2015

Contractverlenging voor Fred Schuurman: ‘Ik voel me bij SVHA op mijn plek”

Na dat we vorige week bekend konden maken dat we het contract van Henk verlengt hebben is er deze week wederom goed nieuws!

Afgelopen donderdagavond is in het bijzijn van voorzitter Caroline Eberson en bestuurslid voetbalzaken Leen Verwoert overeenstemming met Fred Schuurman bereikt over verlenging van het contract voor seizoen 2016/2017. “Bij SVHA heb ik het hartstikke goed naar mijn zin. Ik heb vanaf het begin de intentie gehad om er met de club uit te komen”, aldus Fred. “De samenwerking met zowel de staf, het bestuur en technische zaken verloopt goed. Ook de relatie met hoofdtrainer Henk Stuivenberg en de complete spelersgroep verloopt heel goed. Ik voel me bij SVHA zeker op mijn plek.”

Fred is vorig jaar halverwege het seizoen ingestapt bij SVHA en wilde met ons het trainersprobleem voor ons 2e selectie-elftal op lossen. Het verdere seizoen verliep op alle fronten een stuk beter dan dat daarvoor het geval was. Momenteel zien we als club in samenspraak met de spelersraad nog volop mogelijkheden met de selectie en zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat we deze twee trainers al vast hebben weten te leggen voor seizoen 2016/2017!