16 november 2017

Bennekom maatje te groot voor JO19-1

Afgelopen zaterdag hebben wij gespeeld tegen de koploper Bennekom JO19-4. Bennekom was een maatje te groot, maar we hebben gestreden voor wat we waard waren. De eerste helft was ons spel erg onrustig en teleurstellend. Met een achterstand van 1-5 gingen wij de rust in. De tweede helft hebben wij veel meer strijd geleverd, waardoor er beduidend minder doelpunten vielen. We hebben verdedigd als leeuwen, maar helaas wel de consequentie dat wij ook niets hebben gecreëerd. De eindstand was 1-7.

Aanstaande zaterdag spelen we weer tegen Bennekom, maar dan uit tegen JO19-5. Zij staan helemaal onderaan in de ranglijst, maar we zullen het niet cadeau krijgen.