Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

15 oktober 2014

Bekerweekend: ZA2, C2, E1 en F2 bekeren door ZO3 onzeker

Aankomend weekend is het bekerweekend. We hebben 4 elftallen die door bekeren en één elftal dat nog onzeker is. Zondag 3 moet namelijk aankomend weekend wel voor de beker spelen maar die halen nog een wedstrijd in omdat de wedstrijd tegen Spero 6 destijds was afgelast. Zondag 3 speelt thuis en moet winnen van Spero, bij gelijkspel zijn de heren van SVHA 3 alsnog uitgeschakeld.

De senioren zaterdag 2 afdeling van SVHA doet het goed. Waar het afgelopen weekend al aan kop kwam in de competitie door te winnen van directe concurrent Uchta(2-1 winst). Staat het aanstaand weekend voor de thuiswedstrijd met Roda’28.

De C2 treft aanstaande zaterdag Edesche Boys C1D  thuis. Als de ploeg van Martin IJkhout, Leon Latta en Jan Pieter van de Pol weet te winnen overleven zij de 1e ronde van de beker in Groep 32 SR1.

SVHA E1 bekert ook door. Zij overleefde een groep met Uchta E1(2-8 winst) en Eldenia E4(6-0 winst) overtuigend. De E1 is voor de 1e ronde in de beker vrij geloot. Dat betekend dat zij deze groep overleven. En sowieso nog een ronde door bekeren.

De allerjongste van de vereniging die door bekeren is de F2. De jongens hebben een groep overwonnen met Excelsior Zetten F3(1-7 winst), Orion F8(3-2 winst) en Bemmel F7(1-7 winst). Net als de E1 is ook de F2 vrij geloot. Dat betekend dat deze jongens ook zeker door bekeren.

Wij wensen aankomend weekend natuurlijk alle teams die in actie moeten komen succes, maar een extra succesjes gewenst aan Zaterdag 2(Zaterdag 18/10 – 15:00 – Sportpark Jan van Baal) en de C2(Zaterdag 18/10 – 11:00 – Sportpark Jan van Baal). Ook de ploeg die nog naar de knock out fase moet zien te komen. Zondag 3 wensen wij veel succes(Zondag 19/10 – 10:00 – Sportpark Jan van Baal)