22 oktober 2014

Bekeravontuur SVHA ZA2 ten einde tegen Roda’28

Deze keer moesten we tegen Roda’28 voor de beker, nadat we in de eerste ronde alle 3 de wedstrijden hadden gewonnen en voor het eerst in ons bestaan eindelijk een keer door waren in de beker kwam Roda’28 bij ons op bezoek, zonder een paar belangrijke teamspelers en een keer een andere scheidsrechter(Lees: Roy Kuiper) gingen we van start, het ging gelijk op maar we gingen met een 0-1 achterstand de rust in!

De tweede helft zat het allemaal niet mee, door o.a. 2 penalty’s tegen werden we uit de beker gekegeld uiteindelijk werd het 1-4, onze eer werd gered door Rik Jansen, een beetje een geflatteerde uitslag maar het is niet anders, volgend seizoen beter!! Hopelijk word het volgende week weer een langer verslag want na een overwinning is er natuurlijk veel meer te vertellen dan na een nederlaag!

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen SKV op het programma, op naar weer een overwinning in de competitie!