Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

13 juli 2015

In beeld: Een nieuw SVHA sportpark in de maak!

Terwijl het seizoen stil ligt gebeurd er sportief niet veel rondom de velden. Dat de ontwikkeling van de club niet stopt blijkt deze zomer wel. Natuurlijk is er veel gesproken over het aanstaande kunstgras. En terwijl zowel Elistha, Driel als SDOO evenals wijzelf ons mogen verheugen op het kunstgras gebeurd bij SVHA veel meer.

Zo word ook een deel van de kantine verbouwd. Twee jaar geleden kozen de beleidsbepalers nog om de keuken aan te pakken. Nu is het volgende deel aan de beurt, namelijk de bar. Op de foto’s te zien hoe de selectie de laatste loodjes van de kantine afbreekt om het gereed te maken voor de renovatie. Buiten de selectie hebben andere vrijwilligers ook een groot aandeel gebracht in het afbreken van de kantine. Alle dank voor deze bijdrage!

20150713003120 20150713003120 (1)

Verder zijn Hans & Stef druk in de weer om een nieuwe dug-out te realiseren voor het tweede veld. De plaatsing van het kunstgras voor het eerste veld zorgt ervoor dat er ook nieuwe dug-outs komen. Echter mag het 2e veld niet vergeten worden en wie anders dan Hans & Stef die ten alle tijden zorgen dat ons sportpark goed onderhouden word. De twee waren in het heerlijke zonnetje bezig met het nieuwe setje dug-outs.

Senza-titolo-2 20150529_104844

En tot slot, het kunstgras. Op wat SVHA leden die bij TVHA lid zijn zullen niet veel mensen rondom het sportpark komen in de zomerstop. Daarom even een update over de plaatsing van het kunstgras. Zoals te zien is, is alle verwijderd op en rondom het veld. Liggen de eerste lagen er op en is de drainering aanwezig om geplaatst te worden. Kortom gezien het feit dat er 4 velden tegelijk worden geplaatst door deze partij gaat het best rap. 1 augustus is alles af. Voor die tijd komen we nog een keer bij jullie terug!

DSCN3850 DSCN3846

Alle foto’s vind je hieronder in een overzicht.

Foto’s met dank aan Martijn Markus, Karel van der Vooren en Leen Verwoert.