Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

13 juli 2015

Afsluiting van de selectie, tevreden maar abitieus

Niet zo lang geleden sloten de heren van de selectie het seizoen af. Onder toeziend oog van de technische staf van zowel één als twee werd het een leuke avond!

Al vanaf het begin van de wedstrijd (lees: avond) lag het tempo hoog. Met voorturende assists van gast spelers Stijn Daams en Robert Veenhof konden de selectie spelers non stop de vloeistoffen benutten. Dat de spelers grettig waren bleken wel toen zelfs schoenen van de selectie spelers er aan moesten geloven. Linksback Leon Latta ging zo hard dat hij zelfs zijn schoen verloor, na een mislukte pass van meerdere jongens lag de schoen op het puntje van de berg. Leon kon er niet wakker om liggen en *plopt* nog een biertje open. Leon zou overigens wel vroeg uitvallen in deze wedstrijd en ging nog voor midden nacht naar de kant.

Terwijl gedurende de hele wedstrijd de BBQ heeft staan loeien om de spelers te voorzien van de nodige vitamine tijdens deze meermaals uren durende wedstrijd pakt de organisatie het moment om het selectie uitje van volgend jaar te bepalen. Middels een dartboard, A4-tje en een setje dartpijlen worden bepaald wie volgend jaar het selectie uitje moeten verzorgen. Als dan zelfs Andre Hazes geen niveau meer aan de avond kan brengen moeten ook de flessen wijn er aan geloven.

De winnaars van de avond zonder enige twijfel de organisatie. Mannen klasse georganiseerd! Bedankt!

Een mooie afsluiting van een wisselvallig jaar. Een jaar wat moeilijk begon maar zeker sterk eindigde. Een jaar dat veel beloofd voor het opkomende jaar. Zeker gezien de competitie indeling en het aanstaande kunstgras liggen er mogelijkheden voor de Groen / Witte krijgers. Iedereen het daar wel over eens. Na een aantal flessen wijn heb ik zelf het woord ‘Kampioen’ horen rondgaan in de kantine, maar hey… niet doorvertellen we maken er een surprise party van!

Bedankt voor alle steun die iedereen aan de selectie heeft gegeven in 2014 / 2015. We hopen weer op jullie steun te kunnen rekenen in het aankomende seizoen!