Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

16 oktober 2014

Afgelast: SVHA 1 oefent vanavond tegen Uchta

Vanavond oefent het eerste elftal tegen Uchta. De wedstrijd zal onder leiding staan van R. Kuiper. We trappen af om 20:00 op Sportpark Jan van Baal.

Het eerste elftal komt tot op heden moeilijk tot scoren maar het spel is vaak wel goed. Omdat er aankomend weekend geen wedstrijd is hoopt het eerste elftal de voetballende vorm vast te houden door te blijven voetballen. Tegenstander Uchta komt uit in de 4e klasse F. Dat is dus een klasse hoger dan de hoofdmacht van SVHA. Uchta heeft het tot nu toe moeilijk in de 4e klasse. Ze haalde slechts 2 punten in de afgelopen 6 wedstrijden. Afgelopen weekend werd er met 4-1 verloren uit bij GVA 1.

Kortom 2 elftallen die het tot op heden moeilijk hebben. Een 4e klasser is een goede test case voor de mannen van Henk Stuivenberg. Is kijken of de jongens van SVHA vanavond ook nog aan hun afwerking kunnen werken. Wij hopen op een sportieve en leuke wedstrijd, namens ons. Succes!

Bewerkt: 11:00 – 16-10-2014

De wedstrijd van vanavond is afgelast. Door de hevige regenval is het niet verantwoord om het veld verder te belasten.