Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

19 mei 2015

A.s. donderdag bier voor een euro! Het bier moet op, Jan is aanstaande!

Het is dan eindelijk zo ver.. we gaan afscheid nemen van ons eerste veld. Naar jarenlange dienst maakt het plaats voor het lang verwachtte kunstgras.  Niet alleen het veld word vernieuwd, de trouwe supporter van iedere derde helft Jupiler gaat ons ook verlaten en maakt met ingang van het nieuwe seizoen plaats voor Hertog Jan.

SVHA moet natuurlijk wel door de oude voorraad heen. Daarom organiseert de club aanstaande donderdag (21 mei) een euro avond, bijna gratis pils! Kom daarom donderdag gezellig met je hele team aan de tap hangen voor die laatste druppel Jupiler die voorlopig in de kantine geschonken zal worden.

Als klap op de vuurpijl is er ook nog een “schijt je rijk” spel gespeeld. Het eerste veld word ingedeeld in vakken waar ieder voor een klein bedrag op in kan zetten. Vervolgens worden er een aantal boerderij dieren het veld op gelaten die uiteraard moeten gaan schijten! Valt de eerste kak in jouw vak? Jackpot, dan win je een mooi bedrag.

De avond begint om half 8 en zal ongeveer duren tot midden nacht, er moet ook nog gewerkt worden natuurlijk.