26 juni 2021

Wedstrijdverslag JO9 – 26 juni 2021 – KNVB Regiocup

De laatste wedstrijd van de JO-9 werd gespeeld in Driel. Nadat de eerste twee wedstrijden niet zo goed gingen werd er vorige week nog maar nipt verloren. Vandaag de wedstrijd in Driel en met de ouders langs de lijn en het mooie weer kon het eigenlijk niet misgaan!
Vanaf de eerste minuut werd Driel onder druk gezet en dit leverde al snel een voorsprong op. In de rust stond het 2-5 voor SVHA! Dit moesten we vast zien te houden en het lukte zelfs om de voorsprong uit te bouwen naar 5-10!
Op het eind kreeg Driel nog een paar mooie kansen en werd het met 7-10 nog even spannend! Door goed te blijven voetballen werd de einduitslag 7-12! Dit was een perfecte afsluiting van dit rare seizoen. Wat heerlijk om te winnen met je eigen vader, moeder, opa of oma langs de lijn!