7 december 2019

SVHA JO11-2 sluit het jaar af met een mooie nr.3 positie!

Onze laatste wedstrijd van dit jaar uit tegen Driel.

Door een goede voorzet van Jens weet Fero de bal in het goal te krijgen en staan wij na net 15 minuten spelen met 1-0 voor. Onze verdediging bestaande o.a. uit Lize, Stijn en Thijs doen het goed samen en maken het Driel lastig. Net voor de rust scoort Jens nog een keer. Met een 2-0 voorstand gaan we de rust in. Koppies bij elkaar,  proberen scherp te blijven ondanks dat het best koud is en iedereen ook wel een beetje moe is zo richting het einde van het jaar.
In de tweede helft een corner voor ons die mooi voor het goal komt en voor de voeten van Driel die een eigen doelpunt maken.: 3-0 voor ons.
Het gaat lekker met ons team, Fero en Jens scoren nog en binnen no time staan we met 6-0 voor!
Driel geeft zich echter niet zomaar gewonnen en dan ineens krijgen zij kansen en in een aantal minuten weten zij 3x het goal te vinden…!
Het wordt spannend, want willen we onze 3de plaats behouden moeten we deze wedstrijd echt winnen. Na een aantal spannende minuten is daar het noodsignaal en winnen wij deze wedstrijd met 6-3.
Deze wintercompetitie sluiten wij af met een mooie 3de plaats! Een team wat gestart is met ervaren spelers, maar ook met heel wat nieuwe spelers en dat maakt ons als staf onwijs trots. We sluiten dit mooie jaar gezellig af in de kantine van SVHA en wensen jullie alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!!!