2 november 2016

SVHA ZA2 met beide benen op de grond na nederlaag tegen SCP ZA2

HERVELD – SVHA ZA2 heeft de zevende wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 3-0 nederlaag tegen SCP ZA2.

Op papier een mooie wedstrijd tussen twee teams uit de bovenste regionen van deze competitie. SVHA weet op voorhand dat het een lastige uitwedstrijd zou worden, dus moest de ploeg alles geven. Al snel blijkt dat dit er niet uit komt. Alleen de thuisploeg kreeg kansen en dat leverde twee doelpunten op voor rust. Bij SVHA werd er in de rust volop gewisseld om er nog wat van te maken in de tweede helft. Er werd een betere tweede helft gespeeld, maar ook na rust kon de ploeg uit Puiflijk er nog een bijmaken. Met een 3-0 eindstand werd de wedstrijd afgesloten. Al met al een droevige middag voor SVHA ZA2.

Cijfers

Roy Kuiper – 6,5

Was met een aantal goede reddingen verantwoordelijk voor het voorkomen van een afslachting. Redding aan het einde van de wedstrijd was prachtig.

André Janssen – 4,5

Speelde dramatisch en kon zich niet lekker in een tegenstander bijten. André werd in de rust zelf door zijn broer gewisseld.

Peter van Meel – 4,5

Was mede verantwoordelijk voor de 1-0 achterstand en was opbouwend heel zwak. Peter zat daarbij zelden ergens tussen, waar normaal zijn kracht ligt.

Bernard Polman – 4,0

Liet zich niet alleen kinderlijk eenvoudig aan de kant zetten bij de 1-0, maar ging ook niet vrijuit bij de 2-0. Bernard speelde zeer ongelukkig.

Rik Jansen – 6,0

Was in de defensie de enige speler die steeds op durfde te bouwen. Toch kon Rik nauwelijks in zijn kracht komen, omdat er weinig dode spelmomenten werden afgedwongen.

Rudie Doeze Jager – 6,5

Was wat onzichtbaar de eerste helft en liep dan ook onnodig veel met de bal. De tweede helft speelde Rudie in de as en draaide hij een paar keer goed open waardoor we eindelijk konden voetballen.

Manuel Steeg – 6,0

Had het moeilijk met het slechte spel van SVHA in de eerste helft. Kon met de lange ballen nauwelijks wat. Wanneer Manuel aan de bal was vond hij de oplossing vaak niet. Manuel werkte wel hard en ging dan ook wat beter spelen de tweede helft.

Heino Janssen – 5,0

Kreeg de enige grote kans van de wedstrijd, maar de afronding ontbrak aan finesse en techniek. Verder was Heino weinig aanspeelbaar. Als een echte aanvoerder probeerde Heino verbaal nog wel het tij te keren, maar in de eerste helft bleek dat onmogelijk. Heino wisselde in de rust.

Ferdie Janssen – 5,0

Zocht te vaak de diepte en bij de beperkte mogelijkheden ontbrak het Ferdie aan de concentratie en aannames. Wanneer Ferdie ook nog onhandig geel pakt voor praten tekent dat zijn wedstrijd.

Wesley van den Hurk – 5,5

Werkte echt wel hard. Was vaak ook niet te beroerd om mee te verdedigen, maar kwam geen enkele keer in stelling om gevaarlijk te worden. Wesley liet zichzelf dan ook in de rust wisselen.

Ricardo Schrijver – 5,0

De topscorer had het moeilijk met de stugge en goede verdediging van SCP. Je vroeg je af of hij de eerste helft wel mee deed. Had hier meer arbeid kunnen verzetten met als voorbeeld collega spits Wesley. Speelde wel iets beter in de tweede helft, maar je verwacht gewoon meer van de topscorer die nooit op zijn mond is gevallen.

Martin IJkhout – *

Speelde te kort om te beoordelen. Ging met een lelijke blessure vroegtijdig naar de kant. Beterschap Mart!

Tom Lintsen – 6,0

Speelde zeer verdienstelijk. Tom werkte hard en deed echt wel zijn best. Hij deed verdedigend zijn taak, maar kan aanvallend nog wat meer doen.