8 december 2016

SVHA boekt eerste overwinning van het seizoen

HERVELD – SVHA heeft de elfde competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 2-0 overwinning op SCD’33.

In een redelijk gelijkwaardige eerste helft komt SVHA na een kwartier voetballen op een 1-0 voorsprong. Na een hoge voorzet van Ali Saleh is het Bart van Olderen die zijn hoofd tegen de bal zet en de doelman van SCD’33 kansloos laat. De 1-0 voorsprong voor SVHA is tevens de ruststand. In de tweede helft zoekt SCD’33 de aanval, waardoor er ruimte ontstaat voor SVHA in de omschakeling. Het team van trainer Henk Stuivenberg komt twintig minuten voor tijd op 2-0. Na wat geklungel achterin bij SCD’33 (de doelman komt ver uit zijn doel), komt de bal via Sjoerd Veldhorst voor de voeten van Jesse Schreuders die de bal in een leeg doel schiet. In de het restant van de wedstrijd probeert SCD’33 nog iets te forceren, maar de ploeg komt niet verder dan een schot over het doel vlak voor tijd. De wedstrijd eindigt in 2-0, waardoor SVHA de eerste driepunter van het seizoen boekt.

Invallers: Sjoerd Veldhorst, Wesley Ebbeng en Jelmer IJkhout

Zondag 11 december speelt SVHA de uitwedstrijd tegen Avios/DBV. De competitiewedstrijd begint ‘s middags om 14:30 uur. Avios/DBV won afgelopen zondag met 1-2 NSVV FC Kunde.

Auteur: Jelmer IJkhout