Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

25 juni 2021

VACATURE: SVHA zoekt enthousiaste trainer voor Vrouwen 1

Herveld, 21 juni 2021

SVHA zoekt enthousiaste trainer voor Vrouwen 1

Voetbalvereniging SVHA is op zoek naar een enthousiaste trainer/trainster voor Vrouwen 1. SVHA is een hechte voetbalvereniging met een relatief grote en mooi stabiele meiden/vrouwenafdeling.

We zoeken een trainer die enthousiast is, veel drive heeft om twee keer per week te trainen en op zaterdag de wedstrijden coacht. De trainer heeft de ambitie om de spelers technisch en tactisch beter te maken en er een echt voetbalteam van te maken.

Het team zal komend seizoen uitkomen in de vierde klasse, maar doel is om te bouwen aan een stabiele 3e klasser. Hiertoe is een zeer enthousiaste spelersgroep van ca. 17 meiden beschikbaar die deels bestaat uit behoorlijk jeugdige talenten die zijn doorgestroomd van de MO19 en anderzijds een ervaren kern van circa 10 speelsters bevat dat hier vol voor wil gaan.

Vrouwen 1 moet tevens de juiste aantrekkingskracht hebben om talentvolle jeugd uit de jongere teams een mooi perspectief te bieden. Daarmee ligt er voor SVHA een prachtige toekomst met het meiden/vrouwenvoetbal! Wie durft en gaat deze uitdaging aan?