Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

Flofence

Website: www.flofence.nl

Flofence ‘(hek)werkt voor u’, dat is precies zoals het is. Wij maken het precies zoals u het wilt. Daarbij hebben wij oog voor kwaliteit en proberen uw nieuwe aankoop zo snel mogelijk te plaatsen. Wij snappen dat wanneer je iets nieuws aanschaft je hiervan zo snel mogelijk wilt gebruikmaken op de manier waarop jij het voor ogen hebt. Echter, een klus is pas af wanneer ú tevreden bent!

Bovenstaande kan worden gerealiseerd vanwege onze informele, maar professionele houding en korte lijntjes.

Wij plaatsen bij zowel particulieren als bedrijven(terreinen) en uiteraard sportaccommodaties. Zowel standaard- als maatwerk behoort tot de mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan gaas-, dubbelstaaf,- spijlen- en, sierhekwerk, diverse kleuren en hoogtes en zowel handbediende als elektrische poorten. Bent u er nog niet helemaal over uit wat u precies wilt en krijgt u hierover graag vrijblijvend advies? Aarzel dan zeker niet contact op te nemen!

Flofence ontzorgt
Om u een totaaloplossing te kunnen bieden werkt Flofence nauw samen met diverse specialisten, waaronder een hoveniers,- bouw,- gevelreinigings- en stratenmakerbedrijf.

 

Portfolio