4 oktober 2016

SVHA zakt verder weg na nederlaag tegen DSZ

HERVELD – SVHA heeft de vierde competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 1-3 nederlaag tegen DSZ.

In de eerste helft gaan beide ploegen redelijk gelijk op, maar DSZ komt na ongeveer twintig minuten voetballen op voorsprong door een doelpunt van Dennis van Hees. SVHA krijgt mogelijkheden via o.a. Ries Hoogstad, maar de aanvoerder ziet een kopbal op de lat belanden. In de tweede helft verdubbelt DSZ de voorsprong door een doelpunt van Roy Peters. Tien minuten voor tijd doet SVHA wat terug via Ries Hoogstad. SVHA gaat in de absolute slotfase op zoek naar de gelijkmaker, maar het doelpunt valt aan de andere kant. Het is opnieuw Roy Peters die doelman Boris Boerstoel weet te verschalken.

Basisopstelling SVHA:

Doelman: Boris Boerstoel
Verdediging: Jules Merkus, Elkjaer Rikken, Jeroen van Boldrik en aanvoerder Ries Hoogstad
Middenveld: Twan Aarnink, Tijmen van der Kolk en Ali Saleh
Aanval: Jordy van Gaalen, Loay Saleh en Luc Dekker

Invallers: Noud Spaan en Rogier Jansen

Zondag 9 oktober speelt SVHA de uitwedstrijd tegen NSVV FC Kunde. De competitiewedstrijd begint ‘s middags om 14:30 uur. NSVV FC Kunde won afgelopen zondag met 1-3 van DVSG.

Auteur: Jelmer IJkhout