19 november 2018

SVHA ZA2 wint met ruime cijfers van hekkensluiter Echteld ZA2

HERVELD –  SVHA ZA2 heeft de zevende competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 1-6 overwinning op Echteld ZA2.

SVHA begint matig aan de wedstrijd. Het tempo ligt laag, waardoor Echteld geen moeite heeft met de Herveldse aanvallen en makkelijk kan verdedigen. Het wordt al snel duidelijk waarom Echteld de hekkensluiter van de competitie is. De ploeg kan geen vuist maken, heeft moeite om een aanval op te zetten en schiet iedere bal direct naar voren. Na twintig minuten voetballen komt SVHA op voorsprong. Ricardo Schrijver speelt de bal op Rogier Jansen die de bal met rechts in het doel schiet. Even later zijn de rollen omgedraaid. Rogier Jansen geeft de bal op Ricardo Schrijver die de keeper kansloos laat en voor een 0-2 voorsprong zorgt. 0-2 is ook de ruststand.

Na rust breidt SVHA de score verder uit. Na een assist van Martin IJkhout weet Ricardo Schrijver de bal mooi af te ronden en de doelman in de lange hoek kansloos te laten. Niet veel later krijgt SVHA een strafschop, nadat Mees van Eldik wordt vastgehouden. Rik Jansen ontfermt zich over de strafschop en schiet de bal beheerst binnen. De 0-5 komt wederom op naam van Ricardo Schrijver, die een verdwaalde voorzet in het doel ziet belanden. Hierna laat SVHA de teugels iets vieren, waardoor Echteld met een intikker de 1-5 maakt. Het laatste doelpunt van de wedstrijd komt op naam van Mees van Eldik, die na een pass van Ricardo Schrijver de bal hoog tegen de touwen schiet. Direct hierna fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.