29 november 2016

SVHA ZA2 verliest burenruzie van Dodewaard ZA3

HERVELD – SVHA ZA2 heeft de tiende wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 2-1 nederlaag tegen Dodewaard ZA3.

Op deze koude zaterdagmiddag stond de wedstrijd tegen Dodewaard op het programma. Op papier een redelijk gelijkwaardige tegenstander. De eerste helft is SVHA de bovenliggende partij. Het maakt ook de eerste goal van de wedstrijd. Rik Jansen legt de bal vanaf de achterlijn af op Ferdie Janssen die de bal binnenloopt. Merkwaardig genoeg vlagt de grensrechter en fluit de scheids. Buitenspel? Dit zou niet de enige vreemde beslissing zijn. Het blijft dus 0-0. In de eerste helft blijft deze stand op het bord staan. SVHA is bestolen. De tweede helft levert ook al snel kansen op voor de ploeg uit Herveld. Daarop volgt de 0-1 van Ricardo Schrijver die de bal langs de keeper krijgt. Daarna volgt weer een grote kans voor Ricardo, maar ditmaal laat hij het helaas liggen. Als we hem zelf niet maken valt hij meestal aan de andere kant, zo ook vandaag. De 1-1 komt een kwartier voor tijd, erg onnodig. De klap wordt nog groter wanneer de 2-1 valt na een verkeerde bal van Joep van Hout. Vijf minuten voor tijd is dit de beslissing en SVHA komt deze klap niet meer te boven.