15 oktober 2018

SVHA ZA2 lijdt eerste competitienederlaag tegen sterk Leones ZA3

HERVELD – SVHA ZA2 heeft de derde competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 3-1 nederlaag tegen Leones ZA3.

De wedstrijd begint zoals verwacht. Leones maakt het spel en SVHA hoopt er met een counter uit te komen. Dit levert weinig kansen op in het eerste kwart voor de thuisploeg uit Beneden-Leeuwen. SVHA komt zelfs op voorsprong. Doelman Joep van Hout bereikt met een verre uittrap aanvaller Ricardo Schrijver die koeltjes afrondt en zijn zevende treffer van het seizoen kan aantekenen. Het spelbeeld blijft na het openingsdoelpunt onveranderd. Leones dringt aan en komt vlak voor rust op gelijke hoogte. Een vrije trap waar een flinke dosis geluk bij komt kijken wordt in eerste instantie nog gepareerd door Joep van Hout, maar de rebound wordt simpel binnengetikt door de linksbuiten van Leones.

Vlak na rust komt Leones op voorsprong na onoplettendheid in de Herveldse defensie. SVHA probeert zich te herpakken, maar Leones maakt een aantal minuten later de 3-1. Hierna zakt Leones in en mag SVHA het spel maken. SVHA krijgt nog een paar kleine kansjes, maar tot een aansluitingstreffer komt het niet. De ploeg uit Herveld lijdt de eerste nederlaag van het seizoen tegen een goed voetballend Leones.

Wist u dat…..?

• Ferdie Janssen aanvoerder was.
  • Tom Lintsen met voetbalschoenen speelde die drie maten te groot waren.
  • Joep van Hout na 220 minuten zonder tegendoelpunt een treffer moest incasseren.
  • Bernard Polman van de zon heeft genoten.
  • Leones een leren zitbank voor de dug-out had staan.