16 november 2016

SVHA ZA2 doet zichzelf tekort met gelijkspel tegen SKV ZA6

HERVELD – SVHA ZA2 heeft de negende wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 2-2 gelijkspel tegen SKV ZA6.

SVHA heeft wat goed te maken na de laatste twee weken. De thuisploeg begint sterk en dat levert een voorsprong op uit een mooie vrije trap van Rik Jansen. Daarna volgen er nog een aantal kansen, waaronder een penalty die in eerste instantie gemaakt wordt, maar door te vroeg inlopen van Dennis van Meel ziet Rik Jansen zijn tweede inzet gekeerd worden. Vlak voor rust slaat de wedstrijd om. SKV komt binnen een paar minuten op 1-1 door een blunder van Jan-Willem Jacobs (Pumba) en pakt zelfs de voorsprong, 1-2. De Herveldse ploeg geeft het weg en gaat met een kater de rust in. De tweede helft begint SVHA slap. SKV heeft de bal op de helft van de thuisploeg en heeft het beste van het spel. De volgende domper doet zich aan als André Janssen zijn tweede gele kaart krijgt en mag douchen. Met tien man wordt SVHA eigenlijk sterker. Tegen de verwachting in komt het op 2-2 via Wesley van den Hurk. Hierna zijn er nog kansen voor SKV waar keeper Jan-Willem tot tweemaal toe sterk redding brengt en Ferdie Janssen in de laatste minuut nog moet scoren. Dat gebeurt niet en beide ploegen sluiten de wedstrijd af met een puntendeling. Volgende week de uitwedstrijd tegen Woezik ZA3, de koploper. Het lijkt een lastig verhaal te worden, ondanks dat ze deze week punten lieten liggen bij laagvlieger Driel ZA2. Voor en na de wedstrijd is de ploeg te vinden bij sponsor de Posthoorn voor een teamfoto en de nabeschouwing!