2 november 2015

SVHA onder 23 – Dodewaard onder 23

HERVELD – Donderdag 22 oktober werd de wedstrijd tussen SVHA onder 23 en Dodewaard onder 23 gespeeld. Deze wedstrijd stond in het teken om de kloof tussen spelers van de A en spelers van de selectie te verkleinen. De wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor SVHA. SVHA kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Stijn Teunissen. Voor rust maakte Dodewaard gelijk, 1-1. Na rust kwam Dodewaard op een 1-2 voorsprong. SVHA maakte gelijk door een doelpunt van Loay Saleh, 2-2. In de laatste 10 minuten schoot Luc Dekker SVHA naar de 3-2 overwinning.

Binnenkort zal er opnieuw een onder 23 wedstrijd plaatsvinden. Verdere informatie hierover volgt nog.